Kazan Kebabı

Kazan Kebabı Tarifi

Kuşbaşı Kebabı Malzemeler

  • 100 gr. kuyruk
  • 500 gr. kebaplık et
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çorba kaşığı domates ve biber salçası
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı Kırmızıbiber, tuz, karabiber
  • 3-4 diş sarımsak

Kuşbaşı Kebabı Yapılışı

Kuyruk ve et tikeler halinde doğranır.Bir kapta diğer malzemeler de karıştırılarak terbiyelenir. Daha sonra şişlere 3 et 1 kuyruk olmak üzere saplanır. orta ateşli mangalda pişirilir. Dilerseniz yanına salatada yapabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
  • Antep Sofrası © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes