Küşleme


Küşleme Tarifi

Malzemeler

Fileto şeklinde hazırlanmış 2 parça kuzu bonfile (KÜŞLEME)
1 adet rendelenmiş salçalık kırmızıbiber
1 tatlı kaşığı kekik
1 yemek kaşığı tuz
1 yemek kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı

Fileto şeklinde hazırlanmış kuzu bonfilelerinin sinirleri ayıklanır. Ayrı bir kap içinde, malzemelerimiz harmanlanır. Harmanlanan karışımın içine kuzu bonfileler konulur ve iyice karıştırılır. (İster geceden, ister 2-3 saat önce hazırlanıp terbiyede bekletilir.) Bekletilen bonfileler ızgaraya konularak 10 dakika süre ile pişirilir. Meze olarak közlenmiş biber ve domates le tabağınızı süsleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
  • Antep Sofrası © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes